Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βγάζω τη μάσκα cpap στον ύπνο μου

Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
Οι άνθρωποι που βγάζουν τη CPAP μάσκα τους κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι επειδή δεν παίρνουν αρκετό αέρα. Η πίεση CPAP μπορεί να μειωθεί εάν η μάσκα CPAP σας έχει διαρροή. Η CPAP μάσκα σας μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πολύ παλιά. Θα προτείναμε να αλλάξετε το μέγεθος μάσκα σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο μέγεθος. Αν η CPAP μάσκα σας ταιριάζει, αλλά είναι έξι έως εννέα μηνών, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Δεδομένου ότι η σιλικόνη στο μαξιλάρι της μάσκας CPAP είναι ευαίσθητο υλικό, με τον καιρό μαλακώνει με αποτέλεσμα να χρειάζεται αντικατάσταση . Για τις περισσότερες μάσκες CPAP, μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο το μαξιλάρι σιλικόνης και όχι όλη τη μάσκα CPAP.
Αν η πίεση αέρα του μηχανήματος CPAP μεταδίδεται αποτελεσματικά, μπορεί να είναι ότι είναι πολύ χαμηλή. Οι ρυθμίσεις πίεσης μπορεί να απαιτήσουν αλλαγή σε ενδεχόμενη αύξηση ή απώλεια του βάρους. Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας αν νομίζετε ότι η πίεση σας χρειάζεται προσαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.