Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ρινικές μάσκες CPAP

Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
H ρινική CPAP μάσκα ήταν ο πιο κοινός τύπος CPAP μάσκας που χρησιμοποιείται στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, μια ρινική CPAP μάσκα αποτελείται από ένα πλαστικό πλαίσιο με ένα τρίγωνο ή σε σχήμα αχλαδιού μαξιλαράκι σιλικόνης. Αυτό το μαξιλάρι περιβάλλει τη μύτη πάνω από το άνω χείλος του στόματος.
Δεδομένου ότι αυτά τα μαξιλάρια σιλικόνης και gel έρχονται σε συνεχή επαφή με το πρόσωπό σας, φθείρονται και έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Οι CPAP μάσκες συνήθως χρειάζεται να αντικαθίστανται κάθε έξι έως οκτώ μήνες, επειδή τα έλαια από το δέρμα φθείρουν το τμήμα της σιλικόνης.
Πολλά μοντέλα επιτρέπουν σε τμήματα της μάσκας CPAP όπως το τμήμα της σιλικόνης, να αντικατασταθεί μεμονωμένα, κάτι το οποίο βοηθά τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα από την αγορά μιας εντελώς νέας μάσκας CPAP. Πολλές μάσκες CPAP έχουν επιπλέον ανταλλακτικά όπως ιμάντες κεφαλής και μαξιλαράκια μετώπου.
Θυμηθείτε οτι για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή μάσκας CPAP συχνά πρέπει να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές μάσκες CPAP. Ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι σταματάνε να χρησιμοποιούν συσκευές CPAP είναι η λάθος επιλογή μάσκας CPAP.
Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.